Trygghetsboendet Linden

Trygghetsboendet Linden är skapat för dig som har fyllt 70 år och har en aktiv livsstil. Här finns fina gemensamhetslokaler och en trygghetsvärd som ansvarar för att anordna olika aktiviteter tillsammans med dig som hyresgäst men även med studieförbund och ideella organisationer. Det kan till exempel vara bakning, gympa, boule, kortspel och fredagsmys som står på schemat.

Linden ligger centralt i Örnsköldsvik med närhet till såväl affärer, caféer och restauranger som resecentrum, vårdcentral och sjukhus.

Bibliotek, gästlägenhet och en stor gemensam tvättstuga finns lättillgängligt i entréplan. Här hittar du också det vackra, inglasade torget och det gemensamma allrummet. I Linden är det lätt att umgås med grannarna, i vardagen liksom vid möten och fester.

För ditt välbefinnande har trygghets­boendet försetts med en stor motionssal och en fin relax med bastu. Alldeles intill finns omklädningsrum och duschar och även ett stort, tillgänglighets­anpassat rum med dusch och WC. Bokning för relax och bastu hittar du på tavlan för tvättstuge­bokning.

Du kan också köpa tilläggstjänster från privata aktörer i huset – inom allt från städning till friskvård. Dessa verksamheter är öppna för alla. Det gäller även fastighetens restaurang, som är en trevlig mötesplats.

Fakta om Trygghetsboendet Linden

Antal lägenheter: 79 st

Storlek: 1 rok på 46-48 kvm, 2 rok på 61-67 kvm

Byggår: 1980, renoverat 2016

Adress: Bergsgatan 24, 26 och Örnsköldsgatan 9 i centrala Örnsköldsvik

Villkor: Minst en person i hushållet ska ha fyllt 70 år.

Lägenheterna: Tillgänglighetsanpassade badrum med kakel och klinker, egen balkong/uteplats med plats för möbler, spisvakt.

Lokaler: Möblerad gästlägenhet utrustad med wc, dusch och pentry. Fastighetsvärdskontor finns i byggnaden. Gemensamhetslokaler med plats för måltider, samvaro, hobby och rekreation. Även ljusgård, bibliotek, motionssal och relax.

Allmän tillgänglighet och trygghet: Närvarostyrd belysning, automatiska dörröppnare, hiss. Porttelefon vid entrédörrar.

Förråd, källsortering och parkering: Förråd till varje lägenhet. Miljöstation finns i huset, källsortering. Garageplats finns att hyra separat i centralgarage.

TV-utbud: basutbud på kabel-tv ingår.

Bredband: en uppkoppling på 2 Mbit/sek ingår.

Utanför din bostad: Grillplats och boulebana.

Trygghetsvärd Linden

Lena Andersson
Telefon: 0660-29 93 55
E-post: Lena Andersson

Lediga lägenheter

När det finns lediga lägenheter i våra trygghetsboenden presenteras de på vår digitala tjänst Mina sidor under Sök ledigt. Du kan då även se den lediga lägenhetens storlek, planlösning och hyra.

Gästlägenhet

I den nyrenoverade gästlägenheten finns två enkelsängar och en resesäng, kök med pentry, helkaklat badrum med wc och dusch. Bokning för gästlägenhet hittar du på tavlan för tvättstugebokning. Pris per dygn är 200 kr. 

Hjälpte informationen på sidan dig?