Valhalla

Valhalla är ett naturnära område med det populära friluftsområdet Skyttis bara ett stenkast bort. Här ges rika möjligheter till skidåkning, löpning, vandring och inomhusaktiviteter som innebandy och ishockey.

Husen i Valhallaområdet är trevligt grupperade runt stora gröna, bilfria gårdar – som gjorda för lek och samvaro. Bostäderna som finns i storlekar från 1-5 rum och kök, är rymliga och smart planerade med gott om utrymme för förvaring. Köpcentrum och skolor ligger inom gångavstånd och till city promenerar du på cirka 20 minuter. Parkeringsplats eller garage finns att hyra i anslutning till bostaden.

Hundrastgård: Mitt i området finns det en hundrastgård för våra hyresgäster med hund. Alla hundar är välkomna så länge de är friska och vaccinerade. Men de ska vara rastade och utfört sina behov innan de släpps in i rastgården. Alla hundägare ansvarar själv för sin hund och har hunden i rastgården på egen risk. Eftersom det finns en papperskorg i anslutning till rastgården är det lätt att städa upp efter sig.

Områdesfakta

Adresser:
Valhallavägen 38A-U
Valhallavägen 35-43, 47-51
Torsvägen 3D-G och 4-6

Antal lägenheter:
419 st

Antal lgh per storlek:
1 RoK 62 st
2 RoK 81 st
3 RoK 119 st
4 RoK 94 st
>5 RoK 18 st
45 st studentlägenheter

Boendeformer:
Lägenheter, Studentboende

Byggår:
År 1966-1969

Sök ledigt

Våra lediga lägenheter, bilplatser och förråd i Valhalla hittar du på Sök ledigt. Där kan du enkelt filtrera fram objekt utifrån dina önskemål.

För hyresgäster

Du som är hyresgäst hittar mer information om ditt bostadsområde genom att logga in på Mina sidor. Här finns bland annat information om bostadsområdets tvättstugor, sophantering, motorvärmarstyrning, porttelefoni och individuell mätning.

Hjälpte informationen på sidan dig?