Valhalla

Valhalla är ett naturnära område med det populära friluftsområdet Skyttis bara ett stenkast bort. Här ges rika möjligheter till skidåkning, löpning, vandring och inomhusaktiviteter som innebandy och ishockey.

Husen i Valhallaområdet är trevligt grupperade runt stora gröna, bilfria gårdar – som gjorda för lek och samvaro. Bostäderna som finns i storlekar från 1-5 rum och kök, är rymliga och smart planerade med gott om utrymme för förvaring. Köpcentrum och skolor ligger inom gångavstånd och till city promenerar du på cirka 20 minuter. Parkeringsplats eller garage finns att hyra i anslutning till bostaden.

Hundrastgård: Mitt i området finns det en hundrastgård för våra hyresgäster med hund. Alla hundar är välkomna så länge de är friska och vaccinerade. Men de ska vara rastade och utfört sina behov innan de släpps in i rastgården. Alla hundägare ansvarar själv för sin hund och har hunden i rastgården på egen risk. Eftersom det finns en papperskorg i anslutning till rastgården är det lätt att städa upp efter sig.

Områdesfakta

Vi har totalt 419 lägenheter i Valhalla i fastigheter som är byggda från 1966 till 1969. Adresser: Valhallavägen 38A-U, Valhallavägen 35-43, 47-51 och Torsvägen 3D-G, 4-6.

Antal lägenheter per storlek

Bostadstyp

Storlek

Antal

Lägenhet

1 RoK

62

Lägenhet

2 RoK

81

Lägenhet

3 RoK

119

Lägenhet

4 RoK

94

Lägenhet

>5 RoK

18

Studentboende

1 RoK

45


Karta över Valhalla

Örnkartan visar Örnsköldsviks kommuns samlade kartinformation. Här kan du söka fram den adress du är intresserad av samt se var olika typer av service finns så som: barnomsorg, skola, vård- och omsorgsboende men även idrottsanläggningar och serviceanordningar i naturen med mera.

Öppna Örnkartan (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på sidan dig?