Våra bostäder

Vi äger och förvaltar cirka 2700 bostäder i tio bostads­områden. Hos oss kan du hyra lägenheter, förråd, fordons­platser men även lokaler. Vi erbjuder även studentlägenheter samt seniorboende och trygghetsboende.

Centralt

I bostadsområdet Centrum finns våra lägenheter som ligger i Örnsköldsviks stadskärna. Här har vi lägenheter både i äldre och nyare fastigheter med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda.
Våra bostäder i Centrum

Husen i Valhallaområdet är trevligt grupperade runt stora gröna, bilfria gårdar - som gjorda för lek och samvaro. Bostäderna är rymliga och smart planerade med gott om utrymme för förvaring. Köpcentrum och skolor ligger inom gångavstånd och till Örnsköldsviks centrum promenerar du på cirka 20 minuter.
Våra bostäder i Valhalla

Sörliden är ett bostadsområde som bjuder på variation, mångfald och hyresgäster med stort engagemang. Den aktiva samverkansföreningen i området arrangerar aktiviteter för barn och vuxna och här finns både vävstuga och odlingslotter för den som vill odla sina egna grönsaker. Området ligger högt och fritt med utsikt över staden med närhet till skola, fotbollshall, bowlinghall samt Skyttis idrotts- och friluftsområde Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med bland annat friidrottsarena, fotbollsplaner, ishall, innebandyhall, curlinghall, motionsspår, skidspår och rullskidbana.
Våra bostäder i Sörliden

3–6 km från centrum

Våra bostadsområden i Domsjö ligger naturskönt, med skogen runt hörnet. Den service du behöver i form av livsmedels­affär, apotek, vårdcentral, skolor och bank finns på gångavstånd från bostaden. Den finns goda bussförbindelser och cykelvägar in till Örnsköldsviks centrum.
Våra bostäder i Domsjö

Gullänget är en stadsdel som ligger cirka tre km från Örnsköldsvik. Här blandas äldre flerbostadshus med villaområden och ett och annat tillskott av nyare bebyggelse. Gullänget har både förskolor och grundskola och i det lilla centrumet finns närservice med generösa öppettider. Vårdcentralen är utrustad med mödravårds- och barnavårdscentral och sjukhuset ligger på gångavstånd. Promenad- och cykelvägen gör det enkelt att ta sig till Örnsköldsviks centrum och väljer du bussen tar det mindre än fem minuter.
Våra bostäder i Gullänget

I Själevad har vi ett flertal mindre hyreshus. Lägenheterna ligger nära grundskola, barnomsorg, kyrka, äldreboende, vårdcentral, tandläkare, apotek, mataffärer, idrottsplats, motionsspår och Friluftscentralen med bryggor för fiske och bad i älven, fikaplatser och påstigsplats för kanot- och kajakpaddling.
Våra bostäder i Själevad

20–40 km från centrum

Bjästa är ett samhälle som ligger cirka 20 km söder om Örnsköldsvik. Våra lägenheter är fördelade på ett flertal mindre hyreshus och småstugor. Lägenheterna ligger nära service som butiker, mataffärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, förskola och skola. I Bjästa finns även flera restauranger, ett gym och en fin slalombacke med flera nedfarter.
Våra bostäder i Bjästa

Köpmanholmen, som ligger ca 25 km söder om Örnsköldsvik, är en charmig bruksort som ligger nära havet. Från Köpmanholmen tar man sig lätt ut till fantastiska skärgårdsområden som Ulvön och Trysunda. Vid färjeläget finns restaurang och vandrarhem.
Våra bostäder i Köpmanholmen

Bredbyn är ett charmigt samhälle cirka 40 km väster om Örnsköldsvik. Våra lägenheter består främst av mindre lägenheter med egen ingång. Lägenheterna ligger nära apotek, affärer, bibliotek, gym, pub och en idrottsanläggning med elljusspår.
Våra bostäder i Bredbyn

I Husum som ligger ca 25 km norr om Örnsköldsvik finns bland annat: affär, bibliotek, skola, vårdcentral, gym samt sport-, sim- och ishall. Du har även närhet till hav och friluftsliv. Från Husum resecentrum tar du dig med tåg till Örnsköldsvik på 13 minuter och till Umeå på 45-50 minuter.
Våra bostäder i Husum

I Sidensjö finns vårt Trygghetsboende Linet.

Hjälpte informationen på sidan dig?