Om webbplatsen

Ovikshem.se är byggd för att vara användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på olika enheter så som datorskärmar, surfplattor och mobiltelefoner.

Säkerhet

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad.

Kakor (Cookies)

Denna hemsida använder kakor för att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt för ditt besök.

Läs mer om hur vi hanterar kakor

Så här hittar du på ovikshem.se

Vi vill att du som besökare ska få svar och hitta snabbt. Här beskriver vi kort hur du når den information som intresserar dig.

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter kan vår sökfunktion vara ett bra alternativ. Den hittar du via förstoringsglaset längst upp i högra hörnet på alla sidor. I mobil och läsplattor finns sökrutan alltid tillgänglig högst upp. Skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på ”Sök”.

Mina sidor

Mina sidor är en digital tjänst för dig som söker bostad och för dig som redan bor hos oss. Här kan du söka lediga hyresobjekt och hantera dina personliga bostadsärenden. Som hyresgäst kan du se aktuell information om ditt bostadsområde, göra en felanmälan, se din hyra och mycket mer.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av AB Övikshem om inget annat står angivet.

Filer för nedladdning

De flesta filer som finns på webbplatsen är i pdf-format. För att kunna läsa dem behöver du programmet Acrobat Reader som du kostnadsfritt kan hämta på Adobes webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var med och påverka

Vad tycker du om webbplatsen? Kom gärna med synpunkter och förslag på hur vi ska fortsätta utveckla webbplatsen.

Upplever du att sidan inte fungerar som den ska. Ange gärna vilken vilken webbläsare du använder samt vilket versionsnummer du har av denna webbläsare.


Vill du ha svar på dina synpunkter eller förslag? Ange då dina kontaktuppgifter:
Vill du ha svar på dina synpunkter eller förslag? Ange då dina kontaktuppgifter:Hjälpte informationen på sidan dig?