För dig som hyresgäst

Vi vill att du ska trivas i din lägenhet, i bostadsområdet och med oss som hyresvärd. Här har vi samlat information som du som bor hos oss behöver känna till.

Det här fixar du!

Det finns mycket som du kan och ska utföra själv i din lägenhet, som till exempel att rensa avloppet, byta säkringar och ta hand om vitvarorna i köket. I våra enkla instruktionsfilmer får du mer information om de saker som du fixar själv. Filmerna finns textade på svenska, engelska, arabiska och somaliska.

Se våra instruktionsfilmer

Felanmälan

Om du upplever att någonting är fel i din lägenhet, i de gemensamma utrymmena eller i bostadsområdet är det viktigt att du gör en felanmälan så att vi kan åtgärda felet.

Goda grannar – respekterar och hjälper varandra

Du ansvarar för att vårda och sköta om din lägenhet, följa de regler vi har men också att visa hänsyn till dina grannar. Det innebär bland annat att inte störa dina grannar, städa tvättstugan efter att du har använt den samt att lämna hushållsavfall på rätt plats. När vi alla hjälps åt blir bostadsområdet trivsammare både för dig och dina grannar. Goda grannar ger också en trygghet i boendet.

Håll dig informerad

Vi vill att du ska veta vad som händer i din fastighet och i ditt bostadsområde. Det händer ibland både planerade och oplanerade saker som vi behöver informera om.

Mina sidor och direktmeddelande via e-post och sms

Som hyresgäst hos oss har du en egen hyresgästsida i vår digitala tjänst Mina sidor. Här hittar du viktig information som rör ditt boende. Kontrollera gärna att du har uppdaterat dina kontaktuppgifter så att vi alltid har korrekta kontaktuppgifter till dig. Du kan själv välja hur du vill få information från oss: i mobilappen och på Mina sidor, eller som sms och e-post.

Nyhetsbrevet Insidan

Du som bor hos oss får automatiskt vårt nyhetsbrev Insidan via e-post fyra gånger per år. Här får du aktuell information om ditt boende och ditt bostadsområde. Vi bjuder även på intressanta och roliga reportage samt tävlingar och utlottningar.

Läs Insidan

Sociala medier

Du kan också följa oss i sociala medier, vi finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vanliga frågor

Har du en fråga som du funderar över, kika gärna i vår lilla bank av vanliga frågor som vi får av våra kunder. Hittar du inte svaret här, kontakta i så fall kundcenter.

FAQ - Vanliga frågor

Hittade du den information du sökte?