Tvättstugan

Tvättstugan är en viktig plats i huset som används av många. Alla som använder tvättstugan har ansvar för att hålla den städad. Lämna den därför alltid ren och fräsch och gör en felanmälan om något inte fungerar som det ska i tvättstugan.

Boka tvättid

Elektronisk bokning

Så här fungerar våra elektroniska bokningstavlor

Användare: ange ditt produktnummer
Lösenord: ange ditt personliga lösenord, ar det första gången du loggar in är lösenordet 12345. Om du ändrar ditt lösenord i QT är det viktigt att du även lägger in din e-postadress så att du kan begära nytt lösenord vid behov.

Information till dig som använder appen QT Kund

QT systems byter nu ut sin app QT Kund mot en webbversion. Från och med den 21 februari 2024 ska du istället använda webbsidan 1017.qtkund.se. Länk till annan webbplats.

På dessa adresser finns tvättstugebokning med QT:

Andra Långgatan 25–29
Bergsgatan 23
Bruksvägen 100
Hammarvägen 3-7, 11-19
Järvstagatan 2-16
Mycklingsvägen 8-14
Pensionärsgatan 10-14, 20
Pensionärshemsvägen 6
Stiftelsevägen 2-3
Storgatan 44, 46
Sörbyvägen 5-19, 6-26
Sörängetvägen 7-21, 8-12
Tallmovägen 4
Torsvägen 3, 4, 6,
Valhallavägen 38, 35-51
Älgvägen 15

Om din tvättstuga har en manuell bokningstavla bokar du tid genom att placera din bokningscylinder på önskad dag och tid i bokningstavlan. Bokningscylindern ska sitta kvar i bokningstavlan under hela tvättiden.

Du får inte ta någon annans inbokade tvättid! Det gäller även om tvättstugan verkar vara tom. Den som har bokat tvättiden kan vara försenad av olika anledningar.

Om du inte tänker använda din inbokade tvättid måste du så fort som möjligt ta bort din tvättcylinder från bokningstavlan.

Energitips: Se våra energitips och spara både energi och pengar

Använd tvättpåse: Använd gärna tvättpåse när du tvättar bygel-bh eftersom bygeln kan lossna och förstöra tvättmaskinen. Du är välkommen att hämta en tvättpåse i vår reception på Sjögatan 4A.

Källsortering: Dina tomma tvättmedelsförpackningar källsorterar du som vanligt i källsorteringsrummet.

Hjälpte informationen på sidan dig?