Tvättstugan

Tvättstugan en viktig plats i huset som används av många. Alla som använder tvättstugan har ansvar för att hålla den städad. Lämna den därför alltid ren och fräsch och gör en felanmälan om något inte fungerar som det ska i tvättstugan.

Vill du ha en tvättpåse är du välkommen att hämta en i vår reception på Sjögatan 4A.
Dina tomma tvättmedelsförpackningar källsorterar du som vanligt i källsorteringsrummet.

Boka tvättid

När du vill tvätta bokar du en ledig tid via den bokningstavla som finns i anslutning till tvättstugan. För de tvättstugor som har RCO och QT finns även möjlighet att boka tid genom Mina sidor och via internet. För QT finns även appen QT kund som du hittar där appar finns.

Elektroniska bokningstavlor

Finns på: Bergsgatan 23, Mycklingsvägen, Storgatan 44 och 46, Valhallavägen 38, Ångermanlandsgatan 10, Sörbyvägen 5–19, Sörbyvägen 6–26, Järvstagatan 1–7, Järvstagatan 2–16, Andra Långgatan 25–29, Hammarvägen, Tallmovägen, Pensionärsgatan.

För att logga in anger du ditt produktnummer som användare och ditt personliga lösenord som lösen. Är det första gången du loggar in är lösenordet 12345. I appen måste du ange Övikshem som fastighetsbolag. Om du ändrar ditt lösenord i QT är det viktigt att du även lägger in din e-postadress så att du kan begära nytt lösenord vid behov.

Finns på: Sörängetvägen 17, Ekvägen 1-5, Fågelsångsvägen 2-15, Rundvägen 1-13 samt grovtvättstugan som finns på Fågelsångsvägen 13 (gäller även för hyresgäster på Gullvivevägen 2). För att logga in anger du de uppgifter som du fick när du flyttade in. Bokningssystemet gäller även för grovtvättstuga. 

Hittade du den information du sökte?