Tvättstugan

Tvättstugan är en viktig plats i huset som används av många. Alla som använder tvättstugan har ansvar för att hålla den städad. Lämna den därför alltid ren och fräsch och gör en felanmälan om något inte fungerar som det ska i tvättstugan.

Boka tvättid

Här finns tvättstugebokning med QT: Andra Långgatan 25–29, Bergsgatan 23, Hammarvägen 3-7, 11-19, Järvstagatan 1-7, 2-16, Mycklingsvägen 8-14, Pensionärsgatan 10-14 och 20, Storgatan 44, 46, Sörbyvägen 5-19, 6-26, Sörängetvägen 7-21, 8-12, Tallmovägen 4, Torsvägen 3, 4, 6, Valhallavägen 38, 35-51, Ångermanlandsgatan 10 och Älgvägen 15.

Så här fungerar våra elektroniska bokningstavlor

För att logga in anger du ditt produktnummer som användare och ditt personliga lösenord som lösen. Är det första gången du loggar in är lösenordet 12345. Du kan även boka tvättstugan genom att använda appen QT Kund eller vår egen Bostadsapp, ange då anläggnings-id 1017.

Om du ändrar ditt lösenord i QT är det viktigt att du även lägger in din e-postadress så att du kan begära nytt lösenord vid behov.

Om din tvättstuga har en manuell bokningstavla bokar du tid genom att placera din bokningscylinder på önskad dag och tid i bokningstavlan. Bokningscylindern ska sitta kvar i bokningstavlan under hela tvättiden.

Du får inte ta någon annans inbokade tvättid! Det gäller även om tvättstugan verkar vara tom. Den som har bokat tvättiden kan vara försenad av olika anledningar.

Om du inte tänker använda din inbokade tvättid måste du så fort som möjligt ta bort din tvättcylinder från bokningstavlan.

Energitips: Se våra energitips och spara både energi och pengar

Använd tvättpåse: Använd gärna tvättpåse när du tvättar bygel-bh eftersom bygeln kan lossna och förstöra tvättmaskinen. Du är välkommen att hämta en tvättpåse i vår reception på Sjögatan 4A.

Källsortering: Dina tomma tvättmedelsförpackningar källsorterar du som vanligt i källsorteringsrummet.

Grovtvättstugan finns på Fågelsångsvägen 13, denna finns tillgänglig för bokning för alla hyresgäster i Gullänget. För att logga in anger du de uppgifter som du fick när du flyttade in.

Hjälpte informationen på sidan dig?