Våra försiktighets­åtgärder med anledning av covid-19

Våra försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen i samhället följer myndigheterna och kommunkoncernens riktlinjer. Vi arbetar kontinuerligt med att utvärdera och hantera risker som kan uppstå och uppdaterar våra åtgärder därefter. På den här sidan samlar vi aktuell information om hur spridningen av covid-19 påverkar vår verksamhet. Sidan uppdateras löpande.

Tänk på att:

  • stanna hemma om du har symtom
  • håll avstånd
  • tvätta och sprita händerna

Kundcenter - så kontaktar du oss

Du når oss lättast genom att:

Felanmälan

Vi ber dig som har möjlighet, att i första hand skicka in din felanmälan via Mina sidor eller via Bostadsappen.

Längre väntetider kan förekomma

Just nu kan längre väntetider förekomma vid kontakt med kundcenter men även innan en felanmälan åtgärdas. Vi hanterar alla ärenden som kommer in i prioritets­ordning och felanmälningar som inte är akut kan ta längre tid att få åtgärdad.

Ska du lämna eller hämta nycklar?

  • Vid utflytt ska du lägga dina nycklar i ett förslutet kuvert märkt med ditt namn och lägenhetens produktnummer. Kuvertet lämnar du sedan i brevinkastet till vänster om huvudentrén på Sjögatan 4A. Vänligen observera att inga nycklar får skickas med posten.
  • Vid inflytt hämtar du dina nycklar hos kundcenter från kl. 13 första vardagen då ditt hyresavtal börjar gälla. Du hämtar ut din nycklar i vår reception på Sjögatan 4A.

Digital visning av din lägenhet

När du har sagt upp din lägenhet ska du vara beredd på att visa den för de personer som får erbjudande om att flytta in efter dig. Ett alternativ till en traditionell lägenhetsvisning är en digital visning.

Via funktionen videosamtal på din smartphone (Facetime eller Videosamtal) kan du visa lägenheten för den sökande utan att de fysiskt är på plats. Det går även bra att ta bilder eller filma lägenheten för att sedan skicka till den sökande.

Det viktigaste är att ni tillsammans kommer överens om hur ni ska gå tillväga!

Om ni går vidare med en fysisk visning är det viktigt att du skyndsamt kontaktar de personer som du ska visa lägenheten för om du har symptom på covid-19.

Örnsköldsviks kommun

På kommunens webbplats ornskoldsvik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du följa utvecklingen och hur coronaviruset covid-19 påverkar kommunal verksamhet. Där finns även bra länkar till ytterligare information.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen, ta hand om dig ❤️

Hjälpte informationen på sidan dig?