Invigning av Övikshems nya koncept BoBättre

Invigning BoBättre

Bildtext: Från vänster: Lars Österlund VD Övikshem, Hussam Rashed Hyresgästsamordnare Övikshem, Maria Flodin Kundcenterchef

Idag, onsdagen den 5 februari 2020, invigde AB Övikshem sitt nya koncept BoBättre.

I nya lokaler, med uppbyggda stationer för praktiska moment, ger Övikshem hyresgästerna en möjlighet att testa sina kunskaper och samtidigt lära sig nya saker som de har nytta av i sitt boende. Övikshem hoppas att denna satsning ska bidra till att öka hyresgästernas vilja att göra hållbara och miljövänliga val.

BoBättre är vårt sätt att öka medvetenheten bland annat kring hållbara lösningar i boendet, men vi pratar även om hur viktigt det är att ha en hemförsäkring och hur man skapar bra relationer med sina grannar, säger Maria Flodin, kundcenterchef på Övikshem.

För att alla hyresgäster ska kunna ha möjlighet att besöka BoBättre har Övikshem valt att hålla träffarna en söndag i månaden och oftast sker det i anslutning till ett månadsskifte när många flyttar in. Det går även att boka tid för en privat- eller gruppgenomgång tillsammans med hyresgästsamordnaren.

I och med att det är drop-in på söndagarna så krävs ingen föranmälan vilket gör det mer flexibelt för våra hyresgäster, och självklart är det kostnadsfritt. Första tillfället är nu på söndag, hyresgästerna är välkomna till Sörbyvägen 10 mellan kl. 10-12, fortsätter Maria. BoBättre är till för alla våra hyresgäster, det spelar ingen roll om du är nyinflyttad eller har bott hos oss i flera år. Alla är välkomna att BoBättre!