Hälsans Paradis finns på Hammarvägen

Vi hälsar Hälsans Paradis och Malin Nyglöd varmt välkommen som ny lokalhyresgäst. Hälsans Paradis som bland annat erbjuder fotvård, massagebehandlingar och nagelvård hittar du på Hammarvägen 13 i Domsjö.

Malin vid Hälsans Paradis

Berätta om din bakgrund Malin, hur kom det sig att du började arbeta inom detta område?

– Intresset för fötter har alltid funnits där, redan som sexåring började jag pyssla om fötter och göra pedikyr. Jag kände att det här är något som jag skulle vilja arbeta med, utan en tanke på det faktiskt fanns ett yrke som specialiserade sig på fötter, säger Malin Nyglöd.

– Jag är väldigt intresserad av kroppen och hur den påverkas, jag vill hjälpa människor för att få dem att må bra. Att arbeta med människor och deras hälsa är något som har genomsyrat hela mitt yrkesliv. Jag började inom vården, utbildade mig till undersköterska för att sedan utbilda mig inom medicinsk fotvård. Jag började ta emot kunder i mitt föräldrahem och 1998 startade jag "Fötternas paradis" i större skala, i egen lokal, berättar Malin.

Vad är det bästa med det du gör, varför trivs du så bra?

– Mötet med människor. Det är det roligaste med mitt jobb, mina kunder ska vara på bra humör när de går härifrån.

Hur kom du på att du kunde hyra en lokal av oss på Övikshem?

– När jag startade upp verksamheten 1998 hyrde jag faktiskt en del av den här lokalen i några år innan jag flyttade verksamheten in till centrala Örnsköldsvik.

– Jag längtade tillbaka och när båda lokalerna blev lediga samtidigt så slog jag till, det känns väldigt bra att vara tillbaka i samma lokal som jag en gång började i fast nu i större skala. Nu är lokalen mycket större i och med att det är två lokaler som är sammanslagna.

– Efter lite renoveringar kunde jag välkomna mina kunder till fräscha lokaler i juli 2019. Jag är väldigt nöjd och trivs mycket bra i Domsjö!

Vad erbjuder du?

– Fotvård, massagebehandlingar, Hand & nagelvård, plasma behandlingar, hudvård, kostrådgivning, personlig tränare, samtalsterapi.

Hur och var kommer kunderna kontakt med dig?

– Jag har både Facebook och Instagram, där man gärna får följa mig. Här finns även direktlänken till "Boka direkt" där kunderna kan boka sina tider, avslutar Malin.

Hjälpte informationen på sidan dig?