Internet

Vi erbjuder fri internetuppkoppling på 2 Mbit/s till alla våra hyresgäster med fiberanslutning utan extra kostnad. Som hyresgäst kan du enkelt och smidigt koppla upp dig mot internet utan att separata abonnemang och avtal krävs. Detta gäller tillsvidare så länge det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. 

Gör så här:

För att använda internet­uppkopplingen i din lägenhet ansluter du en dator eller
router i datauttaget, sedan kan du börja surfa. Datauttagen varierar i utseende men sitter ofta i hallen eller i närheten av ytterdörren. Hittar du inte datauttaget, kontakta kundcenter. För att att använda Wifi krävs en trådlös router. För mer information om detta kontakta detaljhandeln.

Så här ansluter du dig till bredbandsuttaget Pdf, 913.7 kB, öppnas i nytt fönster. (pdf-fil öppnas i nytt fönster)

För den som vill ha högre hastighet finns möjlighet att skriva eget avtal med Övik Energi och valfri tjänsteleverantör. Läs mer på ovikenergi.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor kring internet­uppkoppling i din lägenhet är du välkommen att kontakta tjänsteleverantören Bredband 2 på tfn 0770-81 10 00 eller via e-post helpdesk@bredband2.se. Supporten har öppet vardagar kl. 09-18. På helger har de öppet kl. 10-14. För frågor och support kring din utrustning hänvisar vi till detaljhandeln.

Hjälpte informationen på sidan dig?