Lediga tjänster

Målare - tillsvidareanställning

Vi söker dig som är utbildad målare med godkänt yrkesbevis eller likvärdig dokumenterad och validerad kunskap. Du har varit yrkesverksam som målare i minst några år, gärna med tidigare erfarenhet från underhållsarbete. Du har B-körkort, är bekväm med att använda digital teknik och har god svenska i både tal och skrift. Meriterande är kunskap i andra språk. Övikshem eftersträvar mångfald bland våra anställda avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vår underhållsavdelning består idag av 13 duktiga målare och snickare som utför arbeten inom framförallt löpande underhåll och renovering av våra lägenheter men även en del yttre underhåll.

Vi ställer höga krav både på din samarbetsförmåga och att du är självgående. Du är en problemlösare med god helhetsblick och prioriteringsförmåga, samt är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du behöver också ha god förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden, samt ta ansvar för att leverera och erbjuda god service.

Vad kan vi erbjuda dig?

AB Övikshem är ett företag med en stödjande och prestigelös kultur där du får möjlighet att engagera dig i samhällsutvecklingen och i människors tillgång till bra och tryggt boende i livets olika skeenden. Du rapporterar till platschef för vår underhållsavdelning och utgår från vår lokal i Gullänget. Rollen är en tillsvidareanställning. Du har tillgång till en utrustad servicebil. Lön och anställningsvillkor enligt avtal med Svenska Målareförbundet.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta
Platschef Erik Nilsson, 0660-29 93 28, erik.nilsson@ovikshem.se eller
HR-chef Maria Häggström, 0660-29 93 27, maria.haggstrom@ovikshem.se


Välkommen att skicka in din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tar emot ansökningar till om med den 31 januari.


Gör din ansökan här

Fyll i och klicka därefter på Skicka in.

B-körkort * (obligatorisk)
B-körkort

Yrkesbevis * (obligatorisk)
Yrkesbevis
Hittade du den information du sökte?