Marknadsplats Torget och Direkt

I vårt uthyrningssystem kan du se att våra lediga lägenheter antingen tillhör marknadsplats Torget eller marknadsplats Direkt.

Fördelning av lägenhet - Torget

På marknadsplats Torget presenteras de lägenheter som det är kö till. Lägenheterna ligger ute på vår webbplats i tre dagar och fördelas efter köpoäng.

De åtta sökande med flest poäng får ett erbjudande om att titta på lägenheten. Om du är en av dem som får detta erbjudande vill vi att du meddelar oss inom fem dagar om du är intresserad av att hyra lägenheten eller inte, det gör du antigen via Mina sidor, via e-post eller via telefon.

Glömmer du att svara ja eller nej tre gånger spärras din intresseanmälan i tre månader.

Lägenheten kommer att tilldelas den sökande som har tackat ja till erbjudandet och har flest köpoäng samt uppfyller vår uthyrningspolicy. 

Har du mail som kontaktsätt mailar vi dig och har du brev som kontaktsätt så ringer vi dig 1-2 dagar efter erbjudandet utgång. Skulle det visa sig att vi inte kommer i kontakt med dig efter svartidens utgång så går vi vidare till nästa som har tackat ja.

Fördelning av lägenhet - Direkt

På marknadsplats Direkt finns alla våra lediga lägenheter som inte har någon kö. För att få hyra via Direkt behövs inga köpoäng, där är det den som först anmäler sitt intresse och blir godkänd enligt vår uthyrningspolicy som får hyra lägenheten.  

 

Hittade du den information du sökte?