Fastighetsvärd till Övikshem

Övikshem söker nu en Fastighetsvärd med området Gullänget/Valhalla/centrala Örnsköldsvik. Som Fastighetsvärd jobbar du med ständiga förbättringar i miljön både inomhus och utomhus i syfte att skapa trivsamma, trygga och attraktiva områden. Alla våra fastighetsvärdar är validerade och vi ser gärna att du som söker har likdanande utbildning. Fastighetsvärden ingår i områdesteamet som består av 4–5 personer tillsammans med snickare och målare.

Dina arbetsuppgifter

Service är ett viktigt ledord för en framgångsrik fastighetsvärd. Ett starkt första intryck och ett gott bemötande kan göra mycket för gästens helhetsupplevelse, vilket innebär att det är viktigt att alltid agera som en god ambassadör för Övikshem. Tjänsten passar dig som gillar praktiskt arbete, vill ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor mot både Övikshems hyresgäster och entreprenörer.

Vem är du?

Du som söker har minst en gymnasieutbildning, meriterande om du har en utbildning inom fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från fastighets eller byggbranschen. Du är praktiskt lagd och känner dig trygg i din kunskap samt bemöter hyresgästerna på ett professionellt och trevligt sätt. Vidare är du en tydlig och självgående kravställare mot våra externa entreprenörer. Du delar våra värderingar om att vara engagerad, ansvarstagande och affärsmässig vilket syns tydligt i ditt sätt att utföra ditt arbete.

Vi tror att du som söker trivs med att jobba självständigt. Som person är du flexibel, har ett eget driv och har god prioriteringsförmåga.

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare krävs vidare:

  • Svenska flytande i tal och skrift
  • God datavana
  • B-körkort

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning/Tillsvidareanställning, Tillträde augusti, september

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Övikshem med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ansökningarna behandlas löpande och tillsätts så snart rätt person hittats. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660–689 602 på OnePartnerGroup. Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar via mail.

Skicka in din ansökan här: https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/ornskoldsvik/fastighetsvard-till-ovikshem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.