Köpoäng

 • Hur många köpoäng har jag?

  Du kan se hur många köpoäng du har samlat ihop genom att logga in på Mina sidor. Dina köpoäng ser du under Mina profiler.

 • Hur ofta måste jag uppdatera min kundanmälan?

  För att stå kvar i vår bostadskö och samla köpoäng måste du logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad, annars nollställs dina köpoäng. Har du inte loggat in inom arton månader tas din köprofil bort.

 • Hur ställer jag mig i bostadskön?

  För att kunna söka lägenhet hos oss behöver du vara registrerad i vår bostadskö. Du registrerar dig i vår bostadskö genom att göra en kundanmälan på Mina sidor.

  För varje dag du står i vår bostadskö får du ett köpoäng. Genom att logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad står du kvar i vår bostadskö och fortsätter samla köpoäng. Har du inte loggat in inom tolv månader nollställs dina köpoäng.

 • Kan jag använda mina köpoäng för att söka bostad till någon annan?

  Nej, du kan inte överlåta dina köpoäng till någon annan. Dina köpoäng kan endast användas för att söka bostad till dig.

 • Nollställs mina köpoäng när jag byter lägenhet?

  Ja, registreringsdatumet för dina köpoäng nollställs när du byter inom Övikshem och har skrivit på avtalen.

 • Vad händer med mina köpoäng när jag skrivit på ett hyresavtal?  

  När du skriver kontrakt på ny lägenhet nollställs dina köpoäng. För att stå kvar i kön och börja samla nya köpoäng måste du logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad.

 • Vad händer om jag glömmer att uppdatera min kundanmälan?

  När du registrerat dig i bostadskön måste du förnya din kundanmälan minst en gång om året. Om du inte varit inloggad på tolv månader tappar du dina köpoäng och dina prenumerationer på lediga lägenheter upphör.

  Förnyelse av din kötid sker med automatik varje gång du loggar in på Mina sidor. Ta för vana att gå igenom dina kontaktuppgifter för att hålla dem aktuella. Du som har registrerat en e-postadress får som extra service en påminnelse via e-brev en månad innan tolv månader har passerat. Har du inte tillgång till dator är du välkommen att kontakta kundcenter så hjälper vi dig med uppdateringen.

Hittade du den information du sökte?