Diskmaskin som tillval

För de lägenheter som är större än 1 RoK kommer det finnas möjlighet att välja till diskmaskin som tillval vid köksrenoveringen, detta mot ett hyrestillägg på 150 kr/månad. Hyrestillägget räknas in i lägenhetens grundhyra månadsskiftet efter arbetet är slutfört.

Diskmaskin är ett tillval som du själv väljer om du vill ha eller inte. Under vecka 27 skickar vi ut en beställningsblankett till de hyresgäster som har möjlighet att beställa detta tillägg. Du får blanketten per post. Om du vill ha en diskmaskin mot ett hyrestillägg ska du fylla i blanketten och skicka tillbaka till oss i det bifogade svarskuvertet senast den 1 augusti 2021.

Du som redan har en diskmaskin i din lägenhet kommer att få den utbytt mot en ny utan hyrestillägg. Detta gäller även om du har installerat en egen diskmaskin. Din egen diskmaskin behöver du själv ta hand om efter att entreprenörerna har kopplat bort den. Den diskmaskin som installeras vid köksrenoveringen tillhör lägenheten och ska lämnas kvar om du flyttar ut.

Hjälpte informationen på sidan dig?