Standardhöjande produkter

Tillfällig paus

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan vi just nu inte ta emot några beställningar för standardhöjande produkter. Detta gäller fram till den 31 augusti 2021, men kan komma att förlängas beroende på situationen kring covid-19.

Du kan själv påverka standarden i din lägenhet genom att välja till det vi kallar standardhöjande produkter. Det är vårt sätt att erbjuda dig bättre komfort och standard i ditt hem.

De standardhöjande produkterna påverkar din grundhyra eftersom du betalar en extra avgift varje månad som läggs på din vanliga hyra. I priset ingår både installation och eventuell service på produkten.

Om en ombyggnad krävs för att kunna montera den standardhöjande produkten tillkommer en engångskostnad för detta arbete. I vissa lägenheter är det tyvärr inte tekniskt möjligt att installera allt det vi kan erbjuda. Kontakta fastighetsvärden om du vill veta vilka möjligheter som finns på ditt område. Observera att det inte går att välja extrautrustning till studentbostäder.

Det här är de produkter vi kan erbjuda som standardhöjande:

Valbara standardhöjande produkter mot hyrestillägg

Produkter

Hyrestillägg/mån

Spisfläkt, kolfilter med fläktöverskåp

67 kronor

Sidoöverskåp 30-50 cm (vid sidan om fläkten)

15 kronor

Golvdiskmaskin 15 kuvert B 60

184 kronor

Golvdiskmaskin 9 kuvert B 45

161 kronor

Kyl-frys inbyggd, ersätter kyl

127 kronor

Kyl/Sval och frys ersätter kyl/frys

182 kronor


Lägenhetsunderhåll

Du kan även beställa lägenhetsunderhåll så som målning, tapetsering och inläggning av ny golvmatta och betala genom hyrestillägg eller genom att använda eventuella boendepoäng.

Beställning av lägenhetsunderhåll

 

Hittade du den information du sökte?