Styr din motorvärmare

Med hjälp av ditt platsnummer eller användarnamn och din personliga kod kan du styra din motorvärmare, antingen via internet, app eller från din telefon beroende på vilket motorvärmarsystem som finns i ditt bostadsområde.  

Välj ditt bostadsområde

Tids- och temperaturstyrning

Ange den tid du vill att din bil ska vara varm, systemet som har en ansluten temperaturgivare kommer då att slå på strömmen till ditt motorvärmaruttag 0,5-3 timmar före angiven avhämtningstid beroende på aktuell utetemperatur Öppnas i nytt fönster. (öppnas i nytt fönster).

Glömt lösenord

I samband med att du tecknar avtal för fordonsplats får du ett användarnamn och lösenord som du använder för att logga in och styra din motorvärmare. Har du glömt dina inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta kundcenter.

Motorvärmarstyrning via QT

När du har loggat in i QT är det bra om du lägger in din e-postadress. På så sätt kan du själv begära ut ett nytt lösenord om du skulle råka glömma bort det lösenord som du fick när du tecknade avtalet för din fordonsplats.

Lämna inte motorvärmarkabeln

Kom ihåg att ta med dig din motorvärmarkabel när du åker iväg. Den strömförande motorvärmarkabeln är inte petskyddad och hänger ofta i "barnhöjd".

Säkringar i motorvärmarstolpen

Hittade du den information du sökte?