Bredband

Vi erbjuder fri internetuppkoppling på 2 Mbit/sek till alla våra hyresgäster med fiberanslutning utan extra kostnad. Som hyresgäst kan du enkelt och smidigt koppla upp dig mot internet utan att separata abonnemang och avtal krävs.

Så här ansluter du dig till bredbandsuttagetPDF (pdf-fil öppnas i nytt fönster)

En fiberuppkoppling med en hastighet på 2 Mbit/s är tillräcklig för att kunna använda internets mest grundläggande tjänster, så som surfa på webben, läsa e-post och utföra enklare samhällsärenden. Erbjudandet gäller tillsvidare så länge det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. För den som vill ha högre hastighet finns möjlighet att skriva eget avtal med Övik Energi och valfri tjänsteleverantör.

För de lägenheter i vårt fastighetsbestånd som idag inte är anslutna till fibernätet kommer en plan att tas fram för att ansluta även dem.

Tjänsteleverantör och support: Har du frågor kring internetuppkoppling i din lägenhet är du välkommen att kontakta tjänsteleverantören Bredband 2 på tfn 0770-81 10 00 eller via e-post helpdesk@bredband2.se. Supporten har öppet vardagar kl. 09-18. På helger har de öppet kl. 10-14. För frågor och support kring din utrustning hänvisar vi till detaljhandeln.

Hjälpte informationen på sidan dig?